Advantage Loppekur

Hvis du har en hund eller en kat som ofte færdes i naturen er det også nødvendigt at behandle din kat eller hund med en loppekur. Når dit kæledyr færdes sammen med andre eller ude i naturen er der risiko for at komme hjem med lopper eller flåter. Når du behandler med Advantage loppekur hjælper du din hund eller din kat med at slippe af med utøjet og undgå de ulemper for kæledyret. En Advantage loppekur holder i omkring 4 uger, hvorefter du skal behandle igen. I stedet for at risikrer at have en hund eller en kat som er plaget af lopper, anbefaler vi at man køber mere end en enkelt pakke loppekur ad gangen.

Advantage loppekur til hund

Når man skal vælge loppekur til sin hund er det vigtigt at holde øje med hvor meget ens hund vejer. Valget af loppekuren er afhængig af vægten og derfor er det vigtigt at du lige vejer din hund inden du finder den rigtige type af loppekur. Advantage loppekur er nem at give til hunden, da man bare lige skiller hundens hår i nakken og presser alt indholdet af pipetten ud på skindet af hunden. Hunden er nu behandlet i op til 4 uger. Allerede indenfor de første 24 timer vil hunden være markant mindre påvirket af lopperne og efter 48 timer er der ingen lopper tilbage. 

Advantage loppekur til kat

De fleste katteejere administrerer Advantage loppekur til deres katte ca. en gang om måneden. Det skyldes at de fleste katte er ude-katte og løber rundt mellem andre katte og andre dyr og har nemmere ved at få lopper end mange andre dyr. Derfor kan det godt betale sig at kigge efter et godt tilbud på Advantage loppekur og købe flere af dem på samme tid, derved sparer man også på fragten og hvis man har venner eller familie som også skal bruge Advantage loppekur, så kan man dele fragtomkostningerne.

Sitemap | Relaterede sider | © eprodukter.dk | Denne side drives af eprodukter.dk. Siden er en samling af links til produkter hos samarbejdspartnere og priserne opdateres løbende. Priserne er sidst opdateret. 04/07/2020.