Loppekur til kat

En kat er et af de mest almindelige kæledyr i Danmark og der er rigtig mange som har en hverdag sammen med en kat. De fleste katte er udendørskatte og det betyder at de løber udenfor hele natten eller i det meste af dagen. Når det er tilfældet er det næsten sikkert at katten får enten lopper eller flåter med hjem. Det er en god ide at forudbehandle katten med en loppekur, således den ikke tager imod lopperne. Du kan se mere til loppekure her på siden. Vi anbefaler at man køber et par stykker til lageret, således man kan behandle hver måned.

Vi kender alle det her med at katten har været ude hele natten og den kommer nu hjem, stolt med en fugleunge eller en mus i munden. Det er bare ikke nødvendigvis det eneste katten har taget med hjem. De fleste katte tager også lopper, flåter eller begge dele med hjem. Det er noget af grunden til at man behandler katten med en loppekur. Loppekuren bruges ved katte mange gange forebyggende og det er derfor når katten ikke har lopper at man skal have givet den en loppekur. Vi anbefaler at man holder sin kat dækket med loppekur for at undgå at katten får lopper med hjem. Da katte er dyr som ofte færdes i møblerne så er lopperne hurtigt spredt til sofaer, puder og endnu værre - sengene.

Man plejer at sige at hvis en kat har lopper så har hele huset lopper. Det betyder at det kun er en del af lopperne som lever på katten og resten lever så i kattens omgivelser. Det kan være i sofael, på puder, i sprækker i gulvet eller meget andet. Derfor er det også ekstra vigtigt at man holder katten dækket i en måned af gangen. De fleste loppekure til katte virker nemlig i 30 dage og så skal man behandle igen.

Sitemap | Relaterede sider | © eprodukter.dk | Denne side drives af eprodukter.dk. Siden er en samling af links til produkter hos samarbejdspartnere og priserne opdateres løbende. Priserne er sidst opdateret. 04/07/2020.