Bayvantic loppekur til hund

Bayvantic loppekur er en effektiv behandling af og forebyggelse mod flåter og lopper. De fleste hunde som færdes meget udenfor er udsat for angreb fra flåter hele tiden. Bayvantic loppekur er et effektivt værn mod flåter og lopper til din hund. Køb Bayvantic loppekur her på siden og gerne et par stykker ekstra, så du har hvis din hund bliver udsat for flåter eller lopper. 

Bayvantic loppekur til hunde er en effektiv løsning til bekæmpelse af lopper og flåter til hunde. Med Bayvantic loppekur er du hurtigt i gang med at behandle din hund mod lopper og flåter. Når hunden er behandlet varer effekten i op til 4 uger. Om sommeren kan Bayvantic loppekur også bruges til at forebygge bid og stik fra sandfluer og myg. 

Når hunden er aktiv og i naturen eller ofte luftes i en hundeskov er det en god ide at have en ekstra Bayvantic loppekur til at ligge derhjemme. Det er mange gange i hundeskoven at lopperne bliver spredt mellem hunde. Det er desværre ikke alle hundeejere som opdager at deres hund har lopper, inden de tager den med i hundeskoven. Det kan også være at hunden er behandlet med en loppekur og nu er på vej til at forlade hunden til fordel for en anden vært. Det er mange gange at flåterne også tiltrækkes at hundeskoven og det er derfor altid en god ide at tjekke sin hund for flåter når man har været afsted.

Bayvantiv loppekur må kun anvendes til hunde, skal man bruge en loppekur til sin kat kan man blandt andet kigge på Advantage loppekur som også fås til katte.

Sitemap | Relaterede sider | © eprodukter.dk | Denne side drives af eprodukter.dk. Siden er en samling af links til produkter hos samarbejdspartnere og priserne opdateres løbende. Priserne er sidst opdateret. 04/07/2020.