Capstar Vet - Loppekur

Capstar Vet er en loppekur til både hunde og katte. Denne loppekur er tabletter som hunden eller katten skal tage. Når du opdager at din hund eller kat har fået lopper kan du med fordel give dem en Capstar Vet loppekur og indenfor 24 timer vil de voksne lopper være døde. Dette er en meget effektiv kur til både hun eller kat. Vær opmærksom på at købe den rigtige dosis - det fremgår på selve pakken hvilken størrelse af hund eller kat den enkelte loppekur kan bruges til. Vør sikker påat du køber den rigtige pakke af Capstar Vet loppekuren.

Med Capstar Vet dræber man alle de voksne lopper indenfor 24 timer. Capstar Vet kan med fordel kombineres med Program Vet som også forhindrer alle æg og larver i at udvikle sig til voksne lopper. Capstar Vet er en rigtig populær loppekur med piller til både hund og kat. Til sammenligning med mange andre loppekure er denne loppekur fra Capstar Vet anderledes da den kommer i pilleform og skal gives i fx. en godbid til den enkelte hund eller kat.

En anden vigtig forskel mellem Capstar Vet og mange af de populære mærker som Advantage eller Bayvantic er at Capstar Vet ikke er langtidsvirkende. Det vil sige at hvis du efter et page dage ser lopper igen skal du behandle igen. Man skal huske at læse indlægssedlen i loppekure, da der i mange tilfælde skal gå en eller flere dage inden man kan behandle igen.

Da Capstar Vet ikke er langtidsbehandlende kan man med fordel kombinere den med Program Vet som vil bekæmpe æg og larver og forhindre at de udvikler sig til voksne lopper. 

Hvis hunden eller katten har haft lopper i længere tid, eller man har flere dyr som går sammen skal man huske at der i en begrænset periode kan leve lopper udenfor hunden, fx. i kurven eller i tæpper eller andet. Det samme gælder, hvis man har flere hunde eller katte sammen, så bør man behandle alle sammen på samme tid, ellers risikerer man at hundene eller kattene smitter hinanden på skift. Dette gør det sværere at behandle mod lopper.

Sitemap | Relaterede sider | © eprodukter.dk | Denne side drives af eprodukter.dk. Siden er en samling af links til produkter hos samarbejdspartnere og priserne opdateres løbende. Priserne er sidst opdateret. 04/07/2020.