Loppemidler

Loppemidler er fællesbetegnelsen for en række medikamenter til din hund eller din kat som hjælper med at bekæmpe eller forebygge loppeangreb. Lopper er små sorte eller brune dyr som lever på din kat eller på din hund og som lever i den lune pels og lever af blod fra dit kæledyr. Det betyder også at det kan være forbundet med irritation og smerte at din hund eller kat har lopper da de bider og så ender det med at katten eller hunden kan klø sig til blods.

De fleste loppemidler beskytter ikke kun mod lopper, de beskytter også mod flåter og andet utøj

Der er mange aktive stoffer i loppemidlerne blandt de aktive stoffer kan nævnes Fipronil, imidacloprid og permethrin. Dette er generelt set giftige stoffer og nogle af dem er henholdsvis giftige for katte eller hunde. En af grundene til at man behandler hunde og katte ved at dryppe dem i nakken, er at de ikke kan slikke det rent efterfølgende og blive rigtig syge af de aktive stoffer. Det samme gælder, hvis katten eller hunden går sammen og slikker på den andens loppekur.

Sitemap | Relaterede sider | © eprodukter.dk | Denne side drives af eprodukter.dk. Siden er en samling af links til produkter hos samarbejdspartnere og priserne opdateres løbende. Priserne er sidst opdateret. 04/07/2020.