Frontline Combo Loppekur til hund og kat

Med Frontline Combo loppekuren er du hurtigt i gang med at behandle din hund eller din kat mod lopper og loppeangreb. Loppekuren optages af hunden og frigives løbende og modvirker lopper i helt op til 4 uger efter behandling. Det anbefales altid at have en pakke til at ligge derhjemme, i tilfælde af at man skal behandle og butikkerne ikke har åbent. Køb derfor altid en ekstra.

Frontline combo er en effektiv kur og behandling mod lopper og flåter. Formlen der bruges i Frontline combo forhindrer ikke kun lopperne, men den forhindrer også æg, larver og pupper i at udvikle sig til at blive voksne lopper. Behandlingen med Frontline Combo loppekuren er effektiv i op til 4 uger, hvilket betyder at man bør gentage behandlingen en gang om måneden, specielt hvis man har udekatte som løber meget rundt sammen med kvarterets katte, eller man ofte har sin hund med i skoven eller i hundeskoven, hvor der er større risiko i at få lopper fra de andre hunde, eller tage en uvelkommen flåt med hjem i pelsen.

Sitemap | Relaterede sider | © eprodukter.dk | Denne side drives af eprodukter.dk. Siden er en samling af links til produkter hos samarbejdspartnere og priserne opdateres løbende. Priserne er sidst opdateret. 04/07/2020.