Prac-tic loppekur

Med prac-tic loppekuren behandler og beskytter du din hund i op til 4 uger mod lopper og flåter. Produktet er nemt at give din hund og herefter begynder det at virke. Efter mellem 12-24 timer er lopperne bekæmpet og efter 24-48 timer er flåter også bekæmpet. Efter de 48 timer kan du vaske og bade din hund som du plejer uden at effekten aftager. Når din hund er behandlet med Prac-tic loppekuren så beskytter du den mod loppeangreb og bid fra flåter. Køb gerne ekstra til at have derhjemme.

Med prac-tic loppekuren kan du nemt behandle din hund derhjemme mod lopper og flåter. Alt du skal gøre er at behandle med Prac-tic loppekuren og efter 24 timer er din hund loppefri og efter 48 timer er den også fri for flåter. Det kan anbefales at der i højsæsonen behandles ofte, såedes man ikke får flåter og lopper med hjem hver måned. Behandlingen holder ca. 4 uger, hvorefter man bør behandle sin hund igen for at undgå at den får lopper eller bliver bidt af flåter.

Sitemap | Relaterede sider | © eprodukter.dk | Denne side drives af eprodukter.dk. Siden er en samling af links til produkter hos samarbejdspartnere og priserne opdateres løbende. Priserne er sidst opdateret. 04/07/2020.